En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquest web és propietat de PAIDODEX, SLP, amb domicili a C/ Anglí 31, 2, 08017 Barcelona, amb C.I.F. no B 60009305 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 21.972 Fulla 221 Inscripció no 30.290.

Per a qualsevol consulta o proposta, contactin per e-mail a , o en el telèfon 932055757.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tan nacionals com a estrangers que l’utilitzin.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà de abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.
A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.


A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL


Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de PAIDODEX, SLP, o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de PAIDODEX, SLP i/o el titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de PAIDODEX, SLP.

Està absolutament prohibida la imitación, sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, PAIDODEX, SLP es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis queden degudament identificats a la Web, amb indicacions per al seu registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit l’ús i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin uns altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que PAIDODEX, SLP, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per l’ús d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

PAIDODEX, SLP es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de PAIDODEX, SLP, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant a tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. PAIDODEX, SLP assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que l’ús de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de PAIDODEX, SLP, titular i responsable del mateix. L’envio referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’apliquessin les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si PAIDODEX, SLP ho considera convenient, i estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporats als nostres fitxers de tractament de dades.

PAIDODEX, SLP, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

A qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei mitjançant escrit signat dirigit a la PAIDODEX, SLP a l’adreça C/Anglí 31, 2, 08017 Barcelona o mitjançant correu electrònic a l’adreça anteriorment esmentada aportant còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades

PAIDODEX, SLP l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que PAIDODEX, SLP ha adoptat totes les mesures de tipus tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, perdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007, que regula les mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.
Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que PAIDODEX, SLP ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

PAIDODEX, SLP no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

PAIDODEX, SLP pot modificar les presents polítiques de privadesa per adaptar-les a les modificacions que es produeixi a la nostra web, així com a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.
Per qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html
D.RESPONSABILITATS
En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.
L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent-hi, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, ètic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant  l’usuari a mantenir indemne a PAIDODEX, SLP per qualssevol reclamacions derivades, directament o indirectament de tals fets.
PAIDODEX, SLP queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres webs sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.
PAIDODEX, SLP queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privadesa, o qualssevol una altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.
L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.
L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com l’utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.
Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada.
Per qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

Ens trobaràs a: