15 de maig: Dia internacional del mètode kangur

Avui 15 de maig, és del dia internacional del Mètode Kangur. La Unitat de Neonatologia de l’Hospital Dexeus és una de les unitats neonatals pioneres en implantar-lo. La doctora Roser Porta i els seus companys i companyes de la Unitat us presenten el següent document per donar veu a aquest mètode.

Llegir més

Adolescents i vacunes

La vacunació de l´adolescent ha anat adquirint importància en els darrers anys per diferents motius: l´adolescència és una etapa que comporta diferents conductes, formes de vida i a vegades situacions d´exposició a riscos que els fan més vulnerables a algunes malalties com la meningitis meningocòccica, la infecció pel virus del papil·loma… La doctora Mariona Roger, pediatra del Departament i experta en vacunes, ens parla sobre la importància de la vacunació durant l’adolescència.

Llegir més

Nova unitat d’atenció al nen viatger

El Departament de Pediatria de l’Hospital Universitari Dexeus posa en marxa la consulta dels nens viatgers, una nova unitat que posem a la disposició d’aquelles famílies que tenen previst viatjar a zones tropicals o països amb requeriments sanitaris especials

Llegir més

Ens trobaràs a: