Tornada a l’escola. Assetjament escolar

La tornada a l’escola és una situació que pot ser viscuda de diferent manera per un mateix grup de nens: el nen nou amb por per començar en un nou entorn, el nen que es retroba amb els seus amics i viu l’emoció del moment, el nen que ha patit assetjament escolar i pateix la por per tornar a enfrontar-se a la mateixa situació….
Fa pocs dies la psicòloga del nostre Departament, Anna Claret, feia una reflexió a la plataforma JUPSIN’ en contra de l’assetjament escolar que volem compartir amb vosaltres.

Llegir més

otitis de la piscina…prohibit banyar-se?

Per fi fa bon temps, hora de començar els banys a les piscines i platges. Recentment us hem explicat com protegir la pell dels vostres fills. Avui parlarem de les orelles. Per què els hi poden fer mal després d’un dia de piscina? Es necessari posar taps a les orelles?

Llegir més

Sol solet vina’m a veure… si estic protegit

Cremes “normals”, pantalles minerals…els pediatres molts cops us parlem del protector solar que heu d’aplicar als vostres fills sense explicar-vos a què ens referim quan us recomanem una crema solar amb factors físics o químics. Avui us presentem un glosari on esperem que ho podeu entendre bé

Llegir més

Ens trobaràs a: