Paido Salut Infantil es dedica al tractament integral de la salut infantil i juvenil. El nostre equip multidisciplinari d’experts procedents de la pediatria general i de les diferents especialitats pediàtriques acompanya i atén al nen des del seu naixement fins a la majoria d’edat.

Paido Salut Infantil gestiona en exclusiva el Servei de Pediatria de l´Hospital Universitari Quirón Dexeus. En les seves instal·lacions disposem d’un equipament tècnic avançat, que permet establir diagnòstics rigorosos i aplicar els tractaments necessaris.

Els nostres serveis inclouen Urgències Pediàtriques 24 hores, Neonatologia, Hospitalització i Consulta ambulatòria de pediatria general i especialitats pediàtriques.

Descarregar folletó corporatiu

Una història compartida amb Salut de la Dona Dexeus

Paido Salut Infantil va néixer de la mà de la clínica especialitzada en ginecologia i obstetrícia Dexeus que, amb la finalitat de cobrir les necessitats de les famílies, no va trigar a incorporar un servei de pediatria, creant el seu propi departament. Un dels primers membres d’aquest departament, el Dr. Vicente Molina, es avui el màxim responsable de Paido Salut Infantil. Actualment, Salut de la Dona Dexeus i Paido Salut Infantil segueixen treballant conjuntament amb un objectiu comú; oferir un servei mèdic d’alta qualitat a través del treball en equip i les més avançades tecnologies.

www.dexeus.com

 

Ens trobaràs a: