Servei d’urgències pediàtriques 24 hores, 365 dies.
Oferim el servei d’urgències les 24 hores del dia, tots els dies de l’any a l’Hospital Universitari Quirón Dexeus, on tambè es troben les unitats d’hospitalització i neonatologia.

Paido Salut Infantil - Quirón Dexeus - Urgències pediàtriques

Paido Salut Infantil posa a la teva  disposició un servei de consultes de pediatria ambulatòria, on el nen serà atès per un equip de pediatres i infermeres especialitzades en l’atenció del nen, tant en el seguiment del seu desenvolupament, amb les revisions del nen sa i vacunacions, com també quan ho necessitin en posar-se malalts.

Instructius per a pares

Paido Salut Infantil - Quirón Dexeus - Consulta Pediàtrica

La Unitat de Neonatologia de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus ofereix atenció mèdica especialitzada als nounats prematurs, amb patologies mèdiques o que necessiten cirurgia. La unitat està dotada amb els recursos humans i tecnològics propis d’una unitat de nivell IIIb, o de màxima complexitat assistencial. Al mateix temps, també s’atorga una gran importància als aspectes no purament tecnològics destinats a millorar el benestar i el neurodesenvolupament dels nounats ingressats, a través de les anomenades Cures Centrades en el Desenvolupament, o CCD.

Llegir més

Neonatologia – Descarregar PDF

Paido Salut Infantil - Quirón Dexeus - Neonatologia

La Unitat d’Hospitalització de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus ofereix assistència mèdica i quirúrgica a nens a partir del mes d’edat fins als quinze anys. La unitat està atesa per pediatres experts en atenció al nen malalt pediàtric i post operat. També atén nens a l’hospital de dia, on es practiquen proves funcionals hormonals. L’atenció a la família forma part d’un servei integral en el qual també destaca el suport del personal d’infermeria.

Consells per a pares

Paido Salut Infantil - Quirón Dexeus - Hospitalització

Ens trobaràs a: