PAIDO SALUT INFANTIL

Blog i notícies

Com pots contactar amb nosaltres durant el mes de juny?

A partir del proper dimarts 2 de juny, si vols demanar hora pots trucar, de dilluns a divendres, a la consulta del carrer Anglí 31, de  9 a 21h al telèfon 932055757.

La consulta de l’Hospital Universitari Dexeus estarà oberta de dilluns a dijous , de 15 a 21h , a partir del dilluns 8 de juny. El telèfon és el 93 546 01 26.

En cas de no poder contactar pots enviar un correu a .

De manera provisional, si vols contactar amb el teu pediatre per dubtes sobre un problema de salut del teu fill ho pots fer de la següent manera:

 • Envia-li un correu electrònic amb el nom i cognoms del teu fill i el telèfon on et pot localitzar. Et contestarà de dilluns a divendres, en un termini de 48 hores.

Recorda que et podem atendre les 24h del dia, de dilluns a diumenge, al nostre servei d’urgències pediàtriques a l’Hospital Universitari Dexeus

Els nostres correus són la inicial del nom i el cognom seguits de l’arroba paidodex punt com

 • jcubells (a) paidodex punt com
 • vmolina
 • ncurell
 • jgairi
 • xvinallonga
 • mflorensa
 • mroger
 • gvilagrasa
 • lsantana
 • cbonjoch

I no t’oblidis de repassar les mesures de seguretat per venir a la consulta.

Tornada a l’escola, calendari vacunal i COVID-19

La Societat Catalana de Pediatria ha col·laborat en l’elaboració de les recomanacions de salut pública sobre la tornada dels nens a les escoles durant la fase de desescalada.

Dins dels requisits que cal complir per tornar a l’escola s’anomena “tenir el calendari vacunal al dia”. Al nostre país les vacunes, sense voler entrar en polèmica, no són obligatòries sinó que estan recomanades.

Aquesta necessitat de tenir el calendari vacunal al dia es basa en la importància que el nen estigui immunitzat contra malalties infeccioses que poden donar simptomatologia similar a la COVID-19.

Per això us demanem als pares que tingueu en compte aquesta dada i, com sempre, poseu-vos en contacte amb el vostre pediatr@ si teniu dubtes. Durant l’estat d’alarma s’ha prioritzat la vacunació dels menors de 15 mesos, pel que cal tenir present aquest consell en nens i nenes més grans de 2 anys.

Podeu accedir al document complet aquí.

Part de l'equip mèdic.
Part de l'equip mèdic.

Seguretat per a seguir endavant

No volem començar aquesta entrada al blog sense enviar una abraçada de condol a totes les famílies que, en mig de la pandèmia pel coronavirus, hagin perdut a algun èsser estimat. Rebeu una càlida abraçada i suport de part de tot l’equip.

Portem dies escoltant als medis que “res no tornarà a ser com abans”. Es cert, al menys durant els propers mesos, no podrem tornar a conviure amb el mateix nivell de proximitat que teníem abans de la pandèmia pel coronavirus. Ja hem vist com s’ha transformat el mon per culpa d’una malaltia que, actualment, no es pot prevenir amb una vacuna. Com seria un món sense vacunes? Read more

Teleconsulta amb el teu pediatre

Benvolgudes famílies,

Donada la crisi sanitària provocada pel COVID19 i mentre duri aquesta situació excepcional posem a la vostra disposició un nou sistema de videotrucada amb un pediatra de la consulta.

Els qui ho desitgeu hi podreu accedir a través d’un botó de la secció Serveis del nostre portal del pacient:

enllaç:  https://pediatriadexeus.com/serveis/

Cliqueu al botó de Telemedicina i us durà a un senzill procés d’enregistrament, després del qual podreu demanar hora de visita telemàtica. Quan arribi el moment de la visita, que us recordarà el mateix sistema a través de missatges, podreu entrar al portal i connectar amb el pediatra.

En el moment d’enregistrar-vos sisplau utilitzeu els codis següents.

codi d’enregistrament: pediatriadexeus

codi d’identificació: el vostre DNI/NIF

A tots aquells que potser no l’hagueu vist, us facilitem el vincle al nostre enviament recent sobre telemedicina, igualment important.

Atentament,

PAIDO SALUT INFANTIL

#quedatacasa

#entretotspodrem

#totanirabe

Recursos COVID per tenir a ma

Us adjuntem links d’informació sobre temes relacionats amb l’epidèmia COVID19 que poden ser del vostre interés. Tota la informació forma part de l’infografia de l’Agència de Salut Pública

Com puc sospitar si estic afectat?

Si tens símptomes decarrega’t l’app de Salut Pública per fer el seguiment .

Què cal explicar als nens sobre el COVID19?

Recomanacions si us quedeu en aïllament domiciliari

Infants a casa 

Infant COVID+, Aïllament a casa infant covid

Què passa amb les dones embarassades?

Informació per grups de risc

Alimentació saludable durant el confinament

Fer un bon confinament, què vol dir?

El més important RESPONSABILITAT SOCIAL, aturar l’epidèmia és cosa de tots!!

#quedatacasa

#entretotspodrem

#NoTotEsCovid

Malgrat l’epidèmia actual, les altres malalties no s’aturen.

Els nostres infants poden necessitar atenció urgent per malalties com són una reacció al·lèrgica, apendicitis, debut diabètic…

Es per això que l’Hospital Universitari Dexeus Barcelona ubica un servei d’urgències pediàtriques NO sospitoses de COVID al departament de consultes externes d’ICATME situat a la planta 1, entrant pel vestíbul principal de l’hospital

 

En  aquest servei hi accediran NOMÉS pacients que requereixin atenció urgent i que EN CAP CAS presentin febre i/o tos i/o dificultat respiratòria i/o mucositat.

Es responsabilitat de tots protegir-nos entre nosaltres i sobretot protegir als nostres infants

Si us plau, si el vostre infant presenta febre i/o tos i/o mucositat heu d’anar al servei habitual d’urgències ubicat a la planta 1

#NoTotEsCovid