PAIDO SALUT INFANTIL

Blog i notícies

Per contactar amb el teu pediatre…

Durant l’estat d’alarma creat per la pandèmia per  la COVID-19, a Paido Salut Infantil hem treballat amb uns horaris diferents, i les famílies heu disposat de diferents sistemes, telèfon, mail i telemedicina, per contactar amb nosaltres.

Un cop superat aquest estat d’alarma us comuniquem que a partir del proper dia 1 de juliol treballarem sense restriccions horàries:

  • Per contactar directament amb el vostre pediatre:
    • Si voleu contactar amb el vostre pediatre per dubtes breus sobre un problema de salut del vostre fill o filla podeu trucar durant el seu horari de consulta telefònica els primers 20 minuts del dia que visita. Els pediatres són dels professionals que reben més trucades telefòniques. Sigueu concrets i tingueu a mà paper i llapis. Recordeu al pediatre el nom de l’infant i la seva edat.

Durant aquests darrers mesos, heu pogut contactar amb el vostre pediatre directament al seu mail personal. Havent desaparegut l’estat d’alarma, eviteu aquesta via per adreçar-vos al vostre pediatre de manera urgent o per demanar hora de visita. Els correus electrònics no seran considerats per a consultes pel que no hi ha cap termini per contestar-los.

El nostre Departament d’Urgències Pediàtriques, ubicat a l’Hospital Universitari Dexeus, funciona les 24 hores del dia tots els dies de l’any.

Recordeu, si us plau, repassar les mesures de seguretat abans de venir a la consulta.

Moltes gràcies!

Tornada a l’escola, calendari vacunal i COVID-19

La Societat Catalana de Pediatria ha col·laborat en l’elaboració de les recomanacions de salut pública sobre la tornada dels nens a les escoles durant la fase de desescalada.

Dins dels requisits que cal complir per tornar a l’escola s’anomena “tenir el calendari vacunal al dia”. Al nostre país les vacunes, sense voler entrar en polèmica, no són obligatòries sinó que estan recomanades.

Aquesta necessitat de tenir el calendari vacunal al dia es basa en la importància que el nen estigui immunitzat contra malalties infeccioses que poden donar simptomatologia similar a la COVID-19.

Per això us demanem als pares que tingueu en compte aquesta dada i, com sempre, poseu-vos en contacte amb el vostre pediatr@ si teniu dubtes. Durant l’estat d’alarma s’ha prioritzat la vacunació dels menors de 15 mesos, pel que cal tenir present aquest consell en nens i nenes més grans de 2 anys.

Podeu accedir al document complet aquí.

Part de l'equip mèdic.
Part de l'equip mèdic.

Seguretat per a seguir endavant

No volem començar aquesta entrada al blog sense enviar una abraçada de condol a totes les famílies que, en mig de la pandèmia pel coronavirus, hagin perdut a algun èsser estimat. Rebeu una càlida abraçada i suport de part de tot l’equip.

Portem dies escoltant als medis que “res no tornarà a ser com abans”. Es cert, al menys durant els propers mesos, no podrem tornar a conviure amb el mateix nivell de proximitat que teníem abans de la pandèmia pel coronavirus. Ja hem vist com s’ha transformat el mon per culpa d’una malaltia que, actualment, no es pot prevenir amb una vacuna. Com seria un món sense vacunes? Read more