Com puc accedir al meu pediatre de Paido Salut Infantil?

21 novembre, 2022
Posted in Notícies
21 novembre, 2022 Paido Salut Infantil

Com puc accedir al meu pediatre de Paido Salut Infantil?

El pediatre és un dels metges que rep més consultes telefòniques, o bé via mail, dels pacients durant l’estona que està visitant.

En èpoques de l’any, com l’actual amb l’epidèmia de bronquiolitis, aquest fet fa que la consulta presencial es pugui veure força interrompuda per aquestes consultes no presencials.

A més, l’accessibilitat telefònica es complica quan augmenten les trucades a la consulta sense que hi hagi més línies telefòniques per admetre-les …

Us recomanem el següent:

  1. Utilitzeu l’horari d’atenció telefònica del vostre pediatre per fer consultes BREUS. No utilitzeu aquesta estona per fer consultes sobre temes que requereixen més estona com són per exemple problemes de son, alimentació, comportament…aquests temes es tractaran molt millor en una consulta presencial. D’aquesta manera les famílies que necessiteu l’estona de l’horari telefònic per consultar un problema agut de salut del vostre infant teniu més possibilitats de poder parlar amb el vostre pediatre.
  2. Si creieu que teniu un problema que no pot esperar a l’endemà i sabeu que el vostre pediatre està visitant podeu trucar i demanar per la infermera. Si no us podem atendre al moment us tornarem la trucada així que puguem. Si us sembla que el problema és urgent i no us podem atendre en aquell moment, si us plau, dirigiu-vos al servei d’urgències de l’Hospital Universitari Dexeus.
  3. En cas de no poder contactar amb la centraleta podeu enviar un correu al vostre pediatre o a info@paidodex.com. Els mails es van contestant en estones fora de l’horari d’atenció presencial, no immediatament.

La consulta presencial és la prioritat del vostre pediatre

L’infant a qui està visitant en aquell moment és mereix tota l’atenció del professional

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

contacte

Ens trobaràs a:

contacte