Per contactar amb el teu pediatre…

28 juny, 2020
Posted in Notícies
28 juny, 2020 Paido Salut Infantil

Per contactar amb el teu pediatre…

Durant l’estat d’alarma creat per la pandèmia per  la COVID-19, a Paido Salut Infantil hem treballat amb uns horaris diferents, i les famílies heu disposat de diferents sistemes, telèfon, mail i telemedicina, per contactar amb nosaltres.

Un cop superat aquest estat d’alarma us comuniquem que a partir del proper dia 1 de juliol treballarem sense restriccions horàries:

  • Per contactar directament amb el vostre pediatre:
    • Si voleu contactar amb el vostre pediatre per dubtes breus sobre un problema de salut del vostre fill o filla podeu trucar durant el seu horari de consulta telefònica els primers 20 minuts del dia que visita. Els pediatres són dels professionals que reben més trucades telefòniques. Sigueu concrets i tingueu a mà paper i llapis. Recordeu al pediatre el nom de l’infant i la seva edat.

Durant aquests darrers mesos, heu pogut contactar amb el vostre pediatre directament al seu mail personal. Havent desaparegut l’estat d’alarma, eviteu aquesta via per adreçar-vos al vostre pediatre de manera urgent o per demanar hora de visita. Els correus electrònics no seran considerats per a consultes pel que no hi ha cap termini per contestar-los.

El nostre Departament d’Urgències Pediàtriques, ubicat a l’Hospital Universitari Dexeus, funciona les 24 hores del dia tots els dies de l’any.

Recordeu, si us plau, repassar les mesures de seguretat abans de venir a la consulta.

Moltes gràcies!