Jugar és terapèutic

20 desembre, 2022
Posted in General
20 desembre, 2022 Paido Salut Infantil

Jugar és terapèutic

http://cdn.vidaysalud.com/wp-content/uploads/iStock_000017234335XSmall_Get4Net-300x300.jpg

Com a pediatres dels vostres fills vetllem per la salut física dels nens, tant quan estan malalts com recomanant accions preventives per impedir que enmalalteixin i també ajudant-vos a que es puguin desenvolupar de la manera més saludable possible.

En el desenvolupament dels vostres fills tant important és aconseguir un bon desenvolupament físic com psicomotriu, i és pensant en el desenvolupament psicomotriu, que avui us parlem del “joc”.

Fa uns anys us presentàvem una entrada al blog on vam parlar sobre “tauletes, jocs i infants” que podeu consultar aquí. Avui us presentem una recomanació que ha publicat l’Acadèmia Americana de Pediatria en la que parla del poder que té el joc en el bon desenvolupament dels nens petits , ja que el joc:

  • Ajuda a desenvolupar habilitats que milloraran les funcions executives
  • Ajuda a millorar la capacitat d’aprenentatge i presa de decisions
  • Ajuda als nens a respondre adequadament davant una situació estressant

Una part molt interessant de l’article és quan parla sobre els beneficis que obtenim els adults quan juguem amb els nens doncs ajuda a despertar l’alegria del redescubriment dels jocs dels que vam gaudir durant la infància. Ens ajuda a “rejovenir”!

A través del joc i la relectura dels llibres infantils els pares podeu veure el mon des del punt de vista dels vostres fills amb l’avantatge de millorar la comunicació amb els nens.

Jugar amb els nens millora el seu desenvolupament i la seva capacitat d’aprenentatge

No caldrà que els pediatres ho receptem, veritat?

Si voleu accedir a l’article complert podeu consultar aquí.

 

, , , ,
contacte

Ens trobaràs a:

contacte