Nou Curs de Reanimació Cardio Pulmonar per pares i cuidadors

9 setembre, 2019
9 setembre, 2019 Paido Salut Infantil

Nou Curs de Reanimació Cardio Pulmonar per pares i cuidadors

Les situacions d’ennuegament que es poden produir en els primers anys de vida dels nens són freqüents i potencialment perilloses per l’asfíxia que provoquen.

Si sabem com actuar, la majoria de cops les podrem resoldre amb èxit realitzant unes maniobres molt senzilles d’aprendre.

  • Qui no s’ha preguntat com actuar si presenciem una aturada cardiorespiratòria?
  • Qui no s’ha preguntat si sabria reconèixer els signes d’aturada cardiorespiratòria o, també,  com funcionen els desfibril.ladors automàtics que es troben als llocs públics?

La majoria de situacions d’aturada cardiorespiratòria, tant en nens com en adults, es produeixen fora de l’àmbit hospitalari, i actuar en els primers minuts és essencial per la supervivència.

El nostre Departament de Pediatria organitza el proper dia 19 de setembre un nou curs de reanimació cardiopulmonar bàsica i ús de desfibril·lador-DEA per pares i cuidadors. Ja portem vàries edicions del curs en el que les sessions són essencialment pràctiques, avalades pel Consell Català de Resucitació. La valoració dels participants és molt positiva. Si vols més informació has d’accedir aquí.

Aprendre a reanimar és fàcil i a l’abast de tothom

,