Nova guia Les tecnologies digitals a la infància, l’adolescència i la joventut

30 novembre, 2022
Posted in General
30 novembre, 2022 Paido Salut Infantil

Nova guia Les tecnologies digitals a la infància, l’adolescència i la joventut

Els nostres infants i joves utilitzen els dispositius digitals de la manera més adequada? Com puc detectar canvis en la conducta de l’infant que tinguin a veure amb el mal ús de dispositius digitals? Què entenem com a un ús normal o un mal ús?

Per contestar aquestes preguntes els departaments de Salut, Drets Socials i Educació han participat en l’elaboració de la guia ” Les tecnologies digitals a la infància, l’adolescència i la joventut”, que està enfocada professionals de l’educació i a les famílies per orientar-los en el bon ús de les tecnologies digitals.

Actualment els nostres infants i joves són nadius digitals i, més enllà dels avantatges, pot suposar un risc si es fa un mal ús de les tecnologies digitals. La guia vol posar en valor quin són els elements que cal tenir en compte per detectar un mal ús d’aquestes tecnologies i com fer-ne front.

La guia parla de l’acompanyament digital, dels riscos vinculats amb l’ús de les tecnologies digitals, de recomanacions que es poden dur a terme i finalment de recursos on recórrer en cas necessari.

Podeu descarregar-vos la guia aquí

, , , , ,
contacte

Ens trobaràs a:

contacte