Pandèmia COVID19 i vacunacions sistemàtiques de l’infant

30 març, 2020
Posted in General

Pandèmia COVID19 i vacunacions sistemàtiques de l’infant

Davant els esdeveniments que estem vivint, de total excepcionalitat com a conseqüència de la pandèmia pel coronavirus (COVID19), volem enviar un missatge de tranquil·litat per als nostres pacients més petits i que estan pendents d´iniciar o de continuar el calendari vacunal.

Seguint les recomanacions del Departament de Sanitat i la Societat Catalana de Pediatria reprenem les vacunacions dels nens menors de 15 mesos. Són visites en les que només es vacunarà al nen petit pel que demanem que prèviament contacteu amb el vostre pediatre per resoldre dubtes que tingueu sobre la salut i desenvolupament del vostre fill.

El comitè assessor de vacunes de la Asociación Española de Pediatria,  en el seu document: Las vacunaciones infantiles y el brote de coronavirus: tiempo para la calma”, https://vacunasaep.org/profesionales/noticias/coronavirus-posible-demora-vacunaciones, avala que les vacunacions poden ser endarrerides per les circumstancies de l’epidèmia, fent prevaldre les restriccions de les sortides i assistència a centres de salut, us volem transmetre tranquil·litat en cas que no es puguin administrar, sempre que sigui amb caràcter transitori.

A Paido Salut infantil disposem d’un circuit d’assistència al nen sà per tal de donar atenció als nadons i als més petits que hagin de ser visitats.