Tots som equip!

28 novembre, 2019
Posted in Notícies
28 novembre, 2019 Paido Salut Infantil

Tots som equip!

Part de l'equip mèdic.

El Monitor de Reputació Sanitària, MRS, amb els valors i compromisos de transparència, independència i rigor, compta amb un Consell Assessor format pels consells generals de metges i infermers, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, i també amb persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

Dins del ranking de serveis clínics amb millor reputació per especialitat, el Servei de Pediatria de l’Hospital Dexeus de Barcelona està al número 11 de tots els serveis de pediatria, públics i privats, valorats al llarg del territori espanyol.

Ser un dels serveis i hospitals de referència en MRS implica ser bo i a més a més ser reconegut com a bo. La valoració MRS, que es fa a tot l’estat espanyol, és una valoració independent i rigurosa, auditada per KPMG.

Cadascun dels grups que formen el Consell Assessor de MRS escull els que consideren els millors serveis clínics hospitalaris amb millor reputació en la seva especialitat. Cap hospital paga per ser avaluat ni per estar en el ranking.

Els hospitals i les 26 especialitats mèdiques que han estat objecte d’avaluació en els indicadors de qualitat i gestió clínica,  ho han estat a partir d’enquestar a més de 2000 metges de diferents zones i especialitats. A partir d’aquí s’ha presentat un ranking de serveis clínics amb millor reputació per especialitat i també un ranking d’hospitals en funció de la reputació dels seus serveis. S’han valorat recursos, experiència, tècniques, procediments i qualitat en l’assistència.

L’Hospital Universitari Dexeus està al lloc 13 d’un ranking de 50 Hospitals privats espanyols  valorats i el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Dexeus està al lloc número 7 .

A més de l’esforç de tots els treballadors en fer la feina ben feta, la confiança dels nostres pacients i les seves famílies en el nostre Servei de Pediatria segur que ens ha ajudat a aconseguir aquest bon lloc.

Molt contents, satisfets i orgullosos que el nostre Servei de Pediatria estigui al lloc número 11 dels hospitals espanyols, tant públics com privats, a la valoració MRS