Transtorns del neurodesenvolupament

25 octubre, 2021
Posted in General
25 octubre, 2021 Paido Salut Infantil

Transtorns del neurodesenvolupament

El diari El País publica, el passat dia 14 d’octubre, el resultat d’un estudi recent realitzat a l’Hospital Vall d’Hebron en el qual es demostra que els trastorns del neurodesenvolupament i de l’aprenentatge -com el TDAH (Trastorn per dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat), la dislèxia o els trastorns de l’espectre autista- estan infradiagnosticats.

Tenint en compte que aquests trastorns s’han associat a un baix rendiment acadèmic i, fins i tot, a fracàs escolar, i que afecten també a l’esfera social i emocional, és important poder diagnosticar-los i tractar-los adequadament.

Des de Paido Salut Infantil oferim valoracions diagnòstiques especialitzades de neuropsicologia i logopèdia per tal de poder detectar-los i, a partir d’aquí, idear el pla terapèutic més adequat en cada cas per tal de millorar al màxim el rendiment escolar i, també, repercutir positivament en el funcionament diari del nen/a a nivell social, familiar i emocional.

Pots consultar l’article sencer aquí.

A la revisió de salut dels vostres fills, els pediatres tenim eines per valorar la necessitat d’investigar trastorns del neurodesenvolupament/aprenentatge

Consulta amb el teu pediatre

, , , , , , , , , ,