Unitat TROS. Nova Unitat a Paido Salut Infantil

28 desembre, 2020
28 desembre, 2020 Paido Salut Infantil

Unitat TROS. Nova Unitat a Paido Salut Infantil

La consulta de Paido Salut Infantil disposa d’una nova unitat per atendre als vostres infants. Es tracta de la Unitat del TROS al cap de la qual està la doctora Patrícia Cubells.

TROS fa referència als trastorn respiratori obstructiu del son.

La importància d’aquesta unitat és la visió multidisciplinar dels problemes respiratoris dels vostres infants, manifestats amb freqüència al moment de dormir. L’obstrucció de la via respiratòria quan el nen es relaxa al dormir és una patologia complexe que té diferents causes i pot comportar diferents conseqüències; patologia respiratòria, maloclusió dental, problemes de llenguatge…

Dins de les causes del TROS, el mal desenvolupament de la mandíbula és el més freqüent, i aquest mal desenvolupament pot veure’s compromès per la persistència de la succió. En paraules seves “el xumet i la succió perllongada deformen les estructures òssies i les funcions orofacials ( masticació, deglució i respiració)”

La doctora Patrícia Cubells atendrà als vostres infants des de ben petits per aconseguir l’objectiu final del tractament del TROS que és la respiració nassal les 24h del dia. I aquest tractament el que fa és ajudar a créixer els ossos de la mandíbula, fent-los més grans, posant-los a lloc, donant espai a la llengua i fent lloc a les dents.

Contacteu amb el vostre pediatre per a més informació. Igualment podeu seguir a la doctora Cubells a les xarxes.

, , , , , , , ,